Winstgevender & duurzamer met weinig effort

Pure_logistics_boost_logo DEF

PERSBERICHT, Noordwijk, 16 december 2013

Vandaag lanceert Bram van Schijndel van Pure Birds een online Supply Chain Programma dat gericht is op verbetering van winstgevendheid én duurzaamheid. Via de Pure Logistics Boost membership site gaan managers in de transport & logistiek direct aan de slag om kosten te reduceren, meer waarde toe te voegen en zijn ze klaar voor de weg naar morgen.

Pure Birds wil met dit online programma haar missie realiseren om bedrijven te helpen samen de keten te verduurzamen. Via het programma krijgt de logistiek professional direct toegang tot waardevolle content, die helpt bij optimalisatie van processen, verbetering van relatie met ketenpartners en het verduurzamen van de organisatie. Tevens worden op de site video’s geplaatst met managers uit de praktijk die hun ervaringen delen.

Waarom een membership site?

“Door het delen van kennis en ervaringen via een membership site helpen we in één keer meerdere bedrijven tegelijk”, geeft Van Schijndel aan, “Vanuit onze missie willen wij dan ook dat we eind 2014 minimaal 500 bedrijven hebben geholpen om hun supply chain winstgevender en duurzamer in te richten. Het online programma maakt het in potentie mogelijk om deze missie te realiseren. Elk bedrijf kan nu volledig zelfstandig met het programma aan de slag en er is geen directe fysieke begeleiding voor nodig. Daarmee kunnen we in een keer de gehele logistiek bereiken in Nederland, en bedrijven helpen gezamenlijk te optimaliseren en verduurzamen.”

Hoe zit het programma in elkaar?

Alle kennis die door Van Schijndel is opgedaan bij de begeleiding van meer dan 150 bedrijven op het gebied van duurzame logistiek is op video opgenomen en alle templates zijn beschikbaar gemaakt. Maandelijks wordt de juiste content via video’s en templates beschikbaar gesteld.
Het is een groeimodel waarbij het bedrijf stap voor stap geholpen wordt om direct kosten te reduceren, meer waarde toe te voegen en klaar te zijn voor de toekomst. Als bonus delen managers in transport & logistiek hun ervaringen via video’s ook op de site.

Hoe kun je deelnemen?

Op www.purelogisticsboost.nl kan een logistiek professional zich geheel vrijblijvend inschrijven voor 3 gratis online sessies. Hierin komen de verandertechnieken aan bod die Pure Birds onder andere heeft toegepast bij de sessies met Jumbo, FrieslandCampina, SCA, Hero, Refresco, H.J.Heinz en Nabuurs. Met behulp van deze technieken is ook het project Duplo is ontstaan.

Na de 3 gratis sessies bepaalt  de persoon zelf of hij of zij het programma voort wil zetten voor een gering bedrag per maand.

Aanbeveling vanuit de markt

Walter Vermeer, Manager Transport Benelux, FrieslandCampina:

Vanuit de membershipsite wordt een logistiek professional individueel geholpen. Daarnaast initieert Pure Birds events en workshops om personen aan elkaar te verbinden en zo samen te optimaliseren. Op 4 februari 2014 vanaf 14.00 uur vindt een nieuwe editie van de Pure Business Boost plaats, genaamd “Klaar voor de weg naar morgen”. Hierin zullen grote retailers en verladers hun visie delen op de toekomst en wat dit betekent voor andere verladers, vervoerders en logistiek dienstverleners. Kijk op www.purebusinessboost.nl om in te schrijven.

 

No comments yet.

Geef een reactie

Website gerealiseerd door Webalist B.V.