ORTEC gelooft in de kracht van de verbinding

ORTEC/Pure Birds, Zoetermeer/Noordwijk, 9 juli 2015

Bedrijven zijn goed in het organiseren en verbeteren van de eigen processen. Maar de grootste potentie zit in externe samenwerking! Deze potentie wordt aangewakkerd door het Pure Business Boost platform, van samenwerkingsspecialist Pure Birds, dat per 1 juli wordt versterkt door ORTEC als officiële partner.

ortec

De Pure Business Boost verbindt, daagt uit en activeert alle schakels in de keten. Met behulp van doelgerichte workshops en events worden bedrijven geholpen om vanuit een strategisch perspectief met elkaar te gaan samenwerken.

“Vanuit ORTEC geloven we in de missie van Pure Birds om alle schakels in de keten te verbinden op weg naar een klantgerichte keten, die winstgevend, duurzaam en innovatief is”, zegt Menno Brandjes, Director Sales Western Europe bij ORTEC. “We willen de bedrijven helpen om de volgende stap in ketensamenwerking te maken, met behulp van netwerk analyses, strategische samenwerkingsmodellen en de juiste integrale software”.

“IT speelt een cruciale rol in het optimaliseren van de supply chain. Dit is de reden dat we naast software leveranciers SAP en Beurtvaartadres (met Transfollow) ook ORTEC als partner verwelkomen”, zegt Bram van Schijndel, oprichter van Pure Birds, “ORTEC is een belangrijke specialist op het gebied van logistieke optimalisatie mogelijkheden en wij zijn erg content met het feit dat zij de samenwerking in de keten, voor de deelnemers aan ons platform, helpen versterken”.

ORTEC Plandag en de Pure Business Boost Co Creation

Op 23 september 2015 vindt de ORTEC Plandag plaats waar meer dan 300 supply chain professionals bijeen komen om zich te laten inspireren op het gebied van planning en optimalisatie.

Tijdens deze dag zal ORTEC tevens host zijn van de Pure Business Boost Co Creation. Het doel van deze sessie is om samen met ketenpartners in 3 uur tijd vanuit een gemeenschappelijk ambitie tot een eerste concrete stap in strategische samenwerking te komen.

Inschrijven voor de Pure Business Boost-sessies kan via www.purebusinessboost.nl 

 

 

NOOT VOOR DE REDACTIE:
–     Foto van Menno Brandjes en Bram van Schijndel
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
–     Bram van Schijndel, Oprichter en eigenaar PureBirds
mobiel +31 6 5530 5832, email: bramvanschijndel@purebirds.com
–    Theodoor Torn, Business Unit Manager Transport, Logistics & Retail NL ORTEC
telefoon +31 (0)88 678 3265, email: theodoor.torn@ortec.com

 

No comments yet.

Geef een reactie

Website gerealiseerd door Webalist B.V.