Partners

Partner worden Pure Business Boost?

Om de juiste verbinding te leggen met alle schakels in de keten stoppen we veel tijd en energie om dit mogelijk te maken. Met behulp van partners kunnen we ervoor zorgen dat de motor achter dit platform blijft draaien en dat we onze doelen kunnen realiseren. Onze partners geloven in onze missie en zijn onderdeel van de oplossing.

Wil jouw bedrijf partner worden van de Pure Business Boost? Meld je dan hier aan. Let op, wees er snel bij! Ons criteria is dat je waarde levert aan onze doelgroep en het aantal partner plaatsen houden we zeer beperkt.

 

Partners van de Pure Business Boost 

 

De Pure Business Boost wordt mede mogelijk gemaakt door Pure Birds en Partners:

 

logo Neogrid

NeoGrid solutions go hand in hand with Pure Birds’ proposition because NeoGrid software solutions act as an accelerator in becoming more demand-driven, end to end in the supply chain, through collaboration.

Both help make companies more sustainable, for example, through reducing waste due to overstocks, especially of perishable products and reducing CO2 emissions if only the right products are being delivered at the right time in the right place, based on real consumption and collaboration among all business partners.

Read more about NeoGrid’s motivation to become partner: Press release 

 

ortec

ORTEC is een van de grootste aanbieders van geavanceerde optimalisatie-oplossingen voor planning. De ORTEC producten en diensten leiden tot een optimale rit- en routeplanning, belading van voertuigen en pallets, personeelsinzet, vraagvoorspelling, logistieke netwerkplanning en magazijn beheer. ORTEC biedt zowel stand-alone, alsook maatwerk en SAP®-gecertificeerde oplossingen, ondersteund door strategische partners. ORTEC heeft meer dan 1800 klanten wereldwijd, 750 werknemers en verschillende kantoren in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Zuid-Oost Azie.

Waarom Partner? Zie persbericht “ORTEC Gelooft in de kracht van de verbinding”

 

LF_Logo

Logistic Force is innovatief HR-dienstverlener voor de transport en logistieke sector. Onze missie is richting geven aan de toenemende behoefte aan flexibiliteit en de ontwikkeling van medewerkers om ook in de toekomst de sector van voldoende gemotiveerde medewerkers te kunnen blijven voorzien. We doen dit altijd samen met onze partners vanuit de overtuiging “delen is vermenigvuldigen”. Hierdoor voegen wij waarde toe aan onze medewerkers, klanten en maatschappij als geheel.

De filosofie van Logistic Force sluit hiermee naadloos aan bij de doelstellingen van Pure Business Boost om gezamenlijk de keten te verduurzamen.

 

Logo Hercuton cmyk qrk.qxp_Opmaak 1

Bouwen met Hercuton is bouwen zonder zorgen. Wij nemen de verantwoording voor het héle bouwtraject. Wij helpen u met een locatie- en financieringsadvies en verzorgen de bouw vanaf ontwerp tot en met sleutelklare oplevering en nazorg. Door onze innovatieve aanpak én ons product – prefab beton – helpen wij u blijvend op voorsprong. Op het gebied van duurzaamheid, efficiency  én waardebehoud.

Onze visie is om in een vroegtijdig stadium zowel de realisatie- als exploitatiekosten inzichtelijk te maken (Total Cost of Ownership). Dit helpt opdrachtgevers bij het maken van duurzame keuzes. Zeker in de logistieke sector, waar je te maken hebt met grote oppervlaktes, valt veel voordeel te behalen met deze werkwijze. De doelstellingen van Pure Business Boost sluiten hier nauw op aan.

 

bva-opzetje logo_02

Beurtvaartadres faciliteert de logistieke keten in het onderling uitwisselen en bewaren van gegevens over logistieke transacties, om de totale transactiekosten in de logistiek te verlagen.

Hiertoe stelt zij kennis en met name overkoepelende ICT platformen ter beschikking. Beurtvaartadres streeft nadrukkelijk naar duurzame en maatschappelijk verantwoorde dienstverlening en wil het bewustzijn met haar MVO-beleid ook overbrengen aan afnemers en partners.

Beurtvaartadres is de meeste onafhankelijke partij in de logistieke keten omdat het handelt namens de opdrachtgevers en ontvangers van goederenstromen (EVO) en logistieke dienstverleners (GVN, TLN en NBB)

Beurtvaartadres is partner van Puur Business Boots omdat de doelstellingen van beide organisaties naadloos in elkaar overlopen en beide organisaties elkaar daardoor versterken.

 

Comments are closed.

Website gerealiseerd door Webalist B.V.