Over ons

Onze missie?

Onze missie is om alle schakels in de keten te verbinden op weg naar een klantgerichte keten, die winstgevend, duurzaam en innovatief is.

Waarom?

In de supply chain maken we van dichtbij mee dat er veel wantrouwen in de keten zit. We willen met dit initiatief een positieve wending geven aan het huidige klimaat en daarbij ondernemers, managers en directeuren helpen om weer plezier te krijgen in relatie met klanten, leveranciers, medewerkers en collega bedrijven.

We geloven in de kracht van de verbinding, met als uitgangspunten:

– Van praten ‘over’ naar praten ‘met’

– Van hokjes, procedures en macht naar een gemeenschappelijke WHY

– Van goede bedoelingen naar concrete acties en resultaten

We geloven dat juist jij het verschil kan maken! Het gaat om meer ondernemerschap, meer drive, meer daadkracht, meer betrokkenheid, meer vertrouwen, meer gunnen en vooral meer doen. Om zo vanuit één team de uitdagingen van vandaag en in de toekomst met veel plezier te trotseren.

 

Wie zijn wij?

Bram van Schijndel, Coen Faber en een netwerk aan top supply chain ondernemers, directeuren, managers.

Bram van Schijndel

Bram inspireert, verbindt, daagt uit en realiseert.

Bram foto websiteLinkedInTwitter

Bram is eigenaar en oprichter van Pure Birds en initiatiefnemer van de Pure Business Boost. Hij is intensief betrokken geweest in de opzet van het programma Duurzame Logistiek en heeft meer dan 150 verladers, vervoerders en retailers geholpen om hun bedrijf winstgevend en duurzamer in te richten. Hij was betrokken bij conceptontwikkeling en invoering van Green Order, Green Tender en Maturity Matrix in logistiek. Op dit moment faciliteert hij het GROEI-netwerk van FMCG producenten met retailers en logistiek dienstverlener Nabuurs om duurzame winstgevende supply chains te realiseren. Zie hieronder een film van eerste resultaat van deze aanpak:

Coen Faber

Jaagt aan, Verbindt, Vernieuwt, en Zorgt voor opschaling van innovaties en vernieuwing.

Foto Coen 25-10-11 (1134)

Coen is partner van Pure Birds en oprichter Pure Networks. Hij had actieve rol in de ontwikkeling van het programma Duurzame Logistiek en koplopersnetwerk, en heeft meer dan 150 verladers en vervoerders ondersteund om hun bedrijf winstgevender en duurzamer te maken. En initieerde de ontwikkelingen van duurzame logistiek in Europa, L&G Barge, de Groene Hub en Co2 emissie berekenen. Hij heeft daarvoor ook aan de basis gestaan van de ontwikkeling van de Club van Maarssen en de 2 jaarlijkse Innovatie-Estafette van de ministeries van IenM en EZ (zie: www.clubvanmaarssen.nl). Nu is hij coördinator voor een Green Deal Duurzame Logistiek in de Bouw, en werkt aan samenwerkingsverbanden met personen en bedrijven die impact willen realiseren.

Het Netwerk

Voor Pure Business Boost van 5 oktober 2013 waren een groot aantal directeuren betrokken, waaronder Tjebbe Nabuurs (Nabuurs Groep), Peter Appel (Peter Appel), Duco Buijze (Partner Logistics), Liane Philipsen (Wim Bosman), Peter de Rooy (de Rooy Transport), René Holweg (Holweg Cargo Service BV.), Hubert Benneker (TLS Logistics) en Sebastiaan Scholte (Jan de Rijk). 

Voor de Pure Business Boost op 8 april 2014 hebben we weer ons netwerk betrokken. Sprekers als Ton van Donk (JUMBO Supermarkten), Walter Vermeer (FrieslandCampina) en Rowell Versleijen (PLUS Retail). Als ook Walther Ploos van Amstel, Herman Bult (directeur NE DistriService) en Leon Simons (COO, Moonen Packaging), die via een interview op video waardevolle content delen over de toekomstige ontwikkelingen in de logistiek.

Partners

LF_Logo    Logo Hercuton cmyk qrk.qxp_Opmaak 1  SAP-Logoortec

bva-opzetje logo_02

Partner worden Pure Business Boost?

Wil je partner worden voor de Pure Business Boost, meld je dan hier aan. Let op, wees er snel bij! Ons criteria is dat je waarde levert aan onze doelgroep en het aantal partner plaatsen houden we zeer beperkt.

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Website gerealiseerd door Webalist B.V.